Колаборацията между beauty-tech брандове като FOREO  и научно-изследователски екипи води

...
Колаборацията между beauty-tech брандове като FOREO  и научно-изследователски екипи води
Коментари Харесай

Целулитът засяга близо 90% от жените и само 10% от мъжете

Колаборацията сред beauty-tech марки като FOREO  и научно-изследователски екипи води до съзадаване на все по-ефективни решения за битка с „ портокаловата кожа “

Целулитът, прочут още като „ портокалова кожа “ е едно от най-често срещаните положения на кожата в света. Той визира близо 80-90% от дамите от всички възрасти, до момента в който този % при мъжете е единствено 10. Едни от факторите са генетика, хормони и стареене. Въпреки, че е безопасен за здравето, от ден на ден дами търсят способи за остаряването му и желаят копринено гладка кожа, без вдлъбнатини.  

Причини за появяването на целулит

Целулитът се демонстрира, когато мазнините под кожата биват притиснати към съединителната тъкан, което води до появяването на вдлъбнатини или бучки. Причината той да е по-често срещан при дамите, в сравнение с при мъжете, е основно в разликите на структурата на съединителните тъкани и разпределението на мазнините.

Генетиката, стареенето и хормоните са едни от основните фактори, които играят роля за развиването на целулита. Естрогенът – хормон, виновен за развиването и регулирането на женската репродуктивна система, оказва въздействие върху притока на кръв, производството на колаген и разпределението на мазнините. При дамите естрогенът предизвиква складирането на мазнини в зоните тъкмо под кожата. Тази подкожна лой е склонна да се притиска към съединителните тъкани, като образува вдлъбнатини или така наречен портокалова кожа.

С напредването на възрастта колагеновите нишки губят еластичността си, което улеснява прекосяването на мастните кафези през тези отслабени тъкани и води до появяването на целулит. Освен това факторите, свързани с метода на живот, като погрешно хранене, липса на физически извършения и незадоволително пиянство на вода, могат да изострят целулита, като предизвикват натрупването на мазнини и отслабват структурата на кожата.

Как да се оправим с целулита?

За благополучие, през последното десетилетие козметичните технологии се развиха дотам, че работят дружно с науката, за  да се оправят с разнообразни кожни проблеми, в това число целулита. Експертите на шведския beauty-tech бранд FOREO споделят най-новите софтуерни процедури за кожа, които освен третират казуса, а и усъвършенстват положението на кожата. След като FOREO пусна на пазара най-хигиеничната четка за лице в света LUNA™ 4, сътвори най-мощния микротоков апарат в света BEAR™ 2, домашното микродермабразио KIWI™ derma и радиочестотните подмладяващи процедури с FAQ™ 102, през септември шведският бранд показа микротоковия апарат за тяло BEAR™ 2 body, предопределен за отнасяне на целулит. Сега антицелулитната процедура се добавя от стягащия серум FOREO SUPERCHARGED™ Firming Body Serum.

Луксозно копринен, цялостен с мощни съставки с 93% натурален генезис, серумът FOREO SUPERCHARGED™ Firming Body Serum оказва помощ за разграждането на мастните кафези, които водят до появяването на вдлъбнатини, усилва равнищата на колаген, с цел да направи кожата по-стегната и тонизирана, и укрепва естествената преграда на кожата, като я хидратира в дълбочина. Клинично е потвърдено, че серумът задържа влагата в продължение на 24 часа и изглажда фините линии и бръчки в границите на две седмици. Забележителните 100% от потребителите оповестяват за по-стегната, по-мека и по-подхранена кожа, а 97% означават забележими усъвършенствания на целулита, белезите, стриите и по-тонизиран повсеместен тип на тялото единствено за 28 дни.

Съставките на серума FOREO SUPERCHARGED™ Firming Body Serum

SUPERCHARGED™ Firming Body Serum на FOREO е освен проводящ серум, предопределен за потребление с микротоковия апарат за тяло BEAR™ 2 body, само че и подхранващо лекуване с 93% мощни, деликатно подбрани съставки с натурален генезис, които са веган, cruelty-free и подобаващи за всички видове кожа.

Смолата от праскова се употребява в китайската медицина за поддържане, стягане и подсилване на кожата, както и за възстановяване на нейната разтегливост. Тя съдържа съединения, за които е известно, че покачват равнищата на колаген в дермата и имат лифтинг резултат. Кожата се усеща по-стегната, по-блестяща и с юношески тип.

Кофеинът форсира липолизата – метаболитен развой, който разгражда мазнините в тялото ни, като по този метод се усъвършенства типа на целулита. Той също по този начин подтиква кръвообращението, което води до усилване на производството на колаген и възобновяване на кожата.

Скваланът основава защитна преграда върху кожата и по този метод предотвратява загубата на влага и прави кожата по-еластична.

Алантоинът спомага за привличането и задържането на влагата в дермата и улеснява отстраняването на мъртвите кожни кафези, след което кожата остава свежа, здрава и мека.

Укрепващият пантенол е добре прочут влагозадържащ сътрудник, който задържа водата в кожата. Използва се и за укрепване на естествената ѝ преграда, като усъвършенства външния тип на повредената и изтощена кожа.

8 типа възстановяващи хиалуронови киселини се сплотяват, с цел да подхранват, хидратират в дълбочина, усъвършенстват гъвкавостта на кожата и поддържат нейния микробиом.

BEAR™ 2 body

Устройството за тонизиране на тялото с микроток BEAR™ 2 body и стягащият серум за тяло FOREO SUPERCHARGED™ Firming Body Serum осъществят цялостния си капацитет, когато се употребяват дружно. BEAR™ 2 body съчетава два мощни типа микроток – Advanced Microcurrent™ и Sculpting Microcurrent™, които подтиква тмускулите, стягат и тонизират кожата. Патентованата система Anti-shock™ 2.0 приспособява процедурите към самостоятелните потребности на кожата, а масажът T-Sonic™, смесен с микроток, понижава целулита, като подтиква лимфния дренаж. Клинично потвърдено е, че уредът доста усъвършенства еластичността на кожата единствено за една седмица, безболезнено и от уюта на вашия дом. За да работи обаче, той би трябвало да се употребява с проводящ серум – без него микротокът не може да проникне в по-дълбоките пластове и единствено ще раздразни кожата ви, без да има резултат.

Освен това, BEAR™ 2 body добавя SUPERCHARGED™ Firming Body Serum по метод, който разрешава на всички тези мощни дейни съставки да обхванат надълбоко в кожата, където работят най-добре. Така стягащата прасковена смола, тонизиращият кофеин, овлажняващите сквалан и алантоин, укрепващият пантенол и възстановяващите хиалуронови киселини ще работят освен на повърхността на кожата, само че и в по-дълбоките ѝ пластове – там, където се образува целулит.  

SUPERCHARGED™ Firming Body Serum и BEAR™ 2 body са налични на www.foreo.com и в Douglas и Notino.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР